Gelaatsverzorgingen

Elke huid is anders, dus elke huid moet ook anders behandeld worden. Daarom wordt er bij een eerste bezoek altijd een uitgebreide huidanalyse gedaan. Zodat er nadien met de aangepaste producten kan gewerkt worden om je huid in de juiste balans te brengen.

 

Om een optimaal resultaat te bereiken en te behouden, kan je naast de behandeling die je krijgt in het salon, ook de voorgestelde schoonheidsproducten thuis gaan gebruiken.

 

Tijdens de gelaatsverzorging wordt er gebruik gemaakt van de producten van Jean D’Arcel. Dit is een bedrijf met al meer dan 50 jaar marktervaring. Ze staan garant voor een hoge kwaliteitsgraad en uitstekende resultaten door de beste en natuurlijkste producten.

Basis gelaatsverzorging - 40min - €40

Heb je niet altijd even veel tijd, maar wil je je gelaat toch even een boost geven, dan is deze basis gelaatsverzorging ideaal.
 

Reiniging - masker - dagcrème

Klassieke gelaatsverzorging - 60 min - €54

Een ontspannende, huidverbeterende behandeling. Deze wordt aangepast aan je huidtype.

Supplement fruitzuren 15 min €15

Dit kan tussen de maanden oktober en maart.
Fruitzuren hebben een peelende werking, waardoor er een verdunning van de opperhuid plaats vindt. Ze zorgen dat er een versnelde celdeling gaat plaatsvinden. Zo gaat de opperhuid er veel gladder en egaler uitzien.
Nog een voordeel van een fruitzuur is dat het het opnamevermogen van de huid gaat verhogen.

Deze behandeling is ideaal voor een acné-huid, couperose, vette huid, rosacea. Maar helpt ook heel goed tegen fijne lijnen en rimpels, hyperpigmentatie, vale en futloze huid.

 

Vraag gerust meer uitleg indien gewenst.

Reiniging – peeling – (fruitzuur) - gelaatsmassage – masker - dagcrème

 

Luxe gelaatsverzorging - 80 min - €80

Bij een luxe gelaatsverzorging wordt er meer aandacht besteed aan een dieptereiniging. Dit gaat ervoor zorgen dat de producten dieper in de huid opgenomen kunnen worden.
Als extra wordt er voor het aanbrengen van het masker een ampulle, aangepast aan je huidtype, op het gelaat aangebracht.

Reiniging -  dieptereiniging (3 manieren) -  gelaatsmassage - ampulle – masker - dagcrème

 

Methode d'Aphrodite - 90 min - €90

De harmonische combinatie van een wellnesservaring en een innovatieve

anti-agingbehandeling rekent af met de zichtbare tekenen van huidveroudering. Ze brengt de huis terug in evenwicht, dat jullie niet enkel gaan zien, maar ook voelen.